Είναι γεγονός πως όταν για άλλη μια φορά δεν έχουμε τι να βάλουμε και πηγαινοερχόμαστε μπροστά από τη ντουλάπα πέρα δώθε πέρα δώθε, κατά 90% η επιλογή που θα κάνουμε θα καταλήξει σε ένα total black outfit! Όπως και να το κάνουμε το μαύρο σου δίνει σιγουριά και χωρίς πολλά πολλά μπορείς να  δημιουργήσεις το απόλυτο chic ντύσιμο για κάθε περίσταση!

Τι είναι αυτό όμως που θα κάνει ένα τέτοιο look να ξεχωρίσει;Τα πάντα παίζουν το ρόλο τους! Τα αξεσουάρ για παράδειγμα δίνουν μια λάμψη μέσα στο μαύρο που θες δε θες σου τραβάει το βλέμμα,γι αυτό μη φοβηθείτε να συνοδεύσετε αυτό το outfit με ένα πιο extravagant κολιέ ή αξεσουάρ! Όσο αναφορά τα παπούτσια είναι ώρα να δώσεις παράσταση!Το total black σου επιτρέπει να βάλεις από το πιο εκκεντρικό παπούτσι που ονειρεύεσαι για να κλέψεις τις εντυπώσεις στο πέρασμα σου μέχρι και την πιο απλή,κλασσική γόβα που θα ολοκληρώσει μία σούπερ chic εμφάνιση!

Μην αμελήσετε το make up,μιας και το μαύρο όπως είναι φυσικό χλομιάζει το πρόσωπο και ένα κακό μακιγιάζ μπορεί να χαλάσει όλο το σύνολο! Δώσε λίγο χρώμα στα χείλη ή ένταση στο βλέμμα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Δες παρακάτω και πάρε ιδέες!

 

 

 

You May Also Like