Ε,δε μπορεί..Όλο και κανένα τατουαζάκι θα έχεις..Και αν δεν έχεις σίγουρα θα θέλεις να αποκτήσεις..Ζούμε άλλωστε στην Tattoo-Maniac εποχή που όλοι ψάχνουν μια άλλη,μια διαφορετική ιδέα για να ζωγραφίσουν πάνω στο κορμί τους που όχι μόνο θα τους αντιπροσωπεύει αλλά θα ξεχωρίζει από τη μάζα και θα αποτελεί στολίδι πάνω στο σώμα τους!

Τατουάζ μπορεί να μην έχω,αν όμως επιθυμούσα ποτέ να αποκτήσω σίγουρα θα ήθελα να έχει σχέση με τα ταξίδια. Μου αρέσει ότι έχει σχέση και συνδέεται με τη συγκεκριμένη λέξη όχι μόνο σαν ιδεολογία αλλά και σαν εικόνα. Οι ποικιλία σχεδίων όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστια με τα κλασικά σκίτσα όπως αεροπλάνα,χάρτες και βαλίτσες να πρωταγωνιστούν. Η αλήθεια είναι πως στις γυναίκες προτιμώ τα μικρά και διακριτικά τατουάζ για να μην είναι δεσμευτικά, όμως δε θα σας κρύψω πως πάντα θαύμαζα εκείνες που τολμούσαν μεγάλα tattoo,αποκτώντας αυτόματα στο μυαλό μου(χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο) τη μορφή μιας rock star!

Αν είστε και σεις λοιπόν ταξιδιάρα ψύχη,αν έχετε και σεις όνειρο να γυρίσετε κάποια στιγμή όλο το κόσμο και θέλετε αυτό να το αποτυπώσετε στο σώμα σας, εδώ θα βρείτε τα δικά μου αγαπημένα,που ίσως γίνουν και δικά σας!

Πι.Ες: Αν σου αρέσουν τα απλά,κλασσικά σχέδια που βλέπεις παντού και φοβάσαι να τα τολμήσεις γιατί είναι “σούπα” no problem! Χρησιμοποίησε μια έκφραση που σε αντιπροσωπεύει για να το κάνεις δικό σου ή ακόμα καλύτερα ζήτησε βοήθεια από τον tattoo artist ώστε να προσαρμόσει το σχέδιο στα δικά σου θέλω,στη δική σου προσωπικότητα βάζοντας φαντασία και δημιουργικότητα.

You May Also Like