Σίγουρα η ψάθινη τσάντα αποτελεί το νούμερο 1 στη must-have λίστα μου για το φετινό καλοκαίρι!Fashion editors και bloggers την εκθειάζουν σε social media και περιοδικά παρουσιάζοντας την ως την απόλυτη τάση για το 2017. Άλλοτε συνδυασμένη με δερμάτινες λεπτομέρειες,άλλοτε σε περίεργα σχήματα που πολλές φορές παραπέμπουν σε καλάθι, μια ψάθινη τσάντα όντας τα τελευταία χρόνια σχεδόν αποκλειστικά αξεσουάρ παραλίας, μπορεί να δώσει πλέον μια πιο vintage και chic διάθεση στο look μας.

Δεν θα αρνηθώ ότι δε κατάφερα να βρω στην Ελλάδα αυτή που είχα στο μυαλό μου. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα έβρισκα μικρούς χειροποίητους θησαυρούς τόσο στο μοναστηράκι όσο και σε μικροσκοπικά μαγαζάκια σε κάποιο από τα υπέροχα νησιά μας. Αν ανήκεις και συ στη κατηγορία των “θα τη βγάλω στη πόλη φέτος το καλοκαίρι) (μη σκας,εδώ θα βρεις πως θα το απολαύσεις), μπορείς σε sites όπως το etsy.com να βρεις μοναδικές δημιουργίες από όλο το κόσμο (αναζήτηση:straw bags).

Πι.Ες: Αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε μια τέτοια τσάντα προτίμησε να είναι χειροποίητη και από καλό υλικό (να διαβάζεις πάντα τις λεπτομέρειες) Να είσαι σίγουρη πως είναι ένα κομμάτι διαχρονικό που θα χεις χρόνια στη ντουλάπα σου!

 

You May Also Like