Οι πούλιες ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των υλικών που ή θα τις αγαπήσεις ή θα τις μισήσεις. Όπως καταλαβαίνεται για να γράφω αυτό εδώ το άρθρο, ανήκω στην πρώτη κατηγορία και αν εσείς ανήκετε στη δεύτερη είμαι εδώ για να σας αλλάξω γνώμη.

Οι guru της μόδας επανέφεραν τις πούλιες στο προσκήνιο την τελευταία διετία με ένα διαφορετικό τρόπο, πέρα από τα τετριμμένα.  Κακά τα ψέματα οι πούλιες στο παρελθόν ήταν συνώνυμο του γάμου, τις Πρωτοχρονιάς ή του club. Η χρήση τους σε περιστάσεις πέρα από τις προαναφερθέντες θεωρούνταν τις περισσότερες φορές το λιγότερο υπερβολική και κιτς. Και ερχόμαστε στο σήμερα, με τους μεγάλους οίκους να προτείνουν πούλιες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τζιν, με sneakers, με φαρδιά πουλόβερ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αγαπημένος μου συνδυασμός casual παντελόνι (ακόμα και boyfriend τζιν) με υπέρλαμπρο γεμάτο πούλιες σακάκι. Προσπαθήστε να ισορροπείτε τις εμφανίσεις με ήσυχα κομμάτια για να αποφύγετε τις υπερβολές που θα οδηγήσουν σε στιλιστικά ατοπήματα. Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα mini total sequin φόρεμα συνοδεύστε το με οπακ καλσόν και μονόχρωμες γόβες για μια απόλυτα σικάτη εμφάνιση (αν έρθει βέβαια ποτέ το φθινόπωρο γιατί έτσι όπως πάει θα ξαναβγάλουμε τα μαγιό).

Οι βιτρίνες και οι κρεμάστρες στα πολυκαταστήματα έχουν γεμίσει με πούλιες και εσύ μπορείς να ξεχυθείς ελεύθερη και να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο κομμάτι. Δες παρακάτω τα αγαπημένα μου sequin outfits και πάρε ιδέες!

You May Also Like