Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τις τελευταίες μέρες και όσο περισσότερο πέφτει η θερμοκρασία έξω τόσο πιο δύσκολο είναι για μας να αφήσουμε την κουβέρτα και να βγούμε από το σπίτι. Αυτή λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά στο σπιτικό σας που θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Το είδος της πολυθρόνας που θα διαλέξετε για να δημιουργήσετε το μικρό σας καταφύγιο μέσα στο σπίτι είναι εκείνο που θα δώσει τον χαρακτήρα που επιθυμείτε. Αν είστε λάτρεις του retro για παράδειγμα μια κλασσική πολυθρόνα σε συνδυασμό πάντα με τα κατάλληλα διακοσμητικά θα σας βοηθήσει να δώσετε το ύφος που θέλετε. Αφήστε μια κουβέρτα να πέφτει ακανόνιστα στο πλάι και αμέσως η γωνία θα αποκτήσει πιο cozy χαρακτήρα. Αν πάλι είστε λάτρεις της μοντέρνας διακόσμησης προτιμήστε πιο αυστηρές γραμμές και ίσως ένα περίτεχνο φωτιστικό δαπέδου να απογειώσει το αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για όλα τα γούστα. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και μη ξεχνάτε να δίνετε πάντα τη δική σας πινελιά σε ότι κάνετε. Το κάνει ξεχωριστό!

 

You May Also Like