Σίγουρα όταν ακούς τη λέξη πέρλα, το μυαλό σου πάει απευθείας στη κοσμηματοθήκη της γιαγιάς σου και σε εκείνο το all time classic κόσμημα που όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας θα αποκτήσουμε όταν περάσουν λίγο τα χρόνια. Oι μεγάλοι οίκοι μόδας βέβαια, όπως οι Chanel και Balmain, έχουν άλλη άποψη και έτσι αποφάσισαν να εντάξουν αυτήν την κατά τα άλλα ¨βασιλική” πέτρα στην καθημερινότητα μας.

Όταν πριν από περίπου δύο χρόνια (αν δε κάνω λάθος) είδα σε μεγάλο πολυκατάστημα ένα πουλόβερ με διάσπαρτες πέρλες κεντημένες πάνω του, δε φαντάστηκα ότι λίγους μήνες μετά, οι όμορφες αυτές πέτρες θα κοσμούσαν από παπούτσια και τσάντες μέχρι δερμάτινα jackets και τζιν. Είναι η τάση που θα μπει για τα καλά στη ζωή μας το φετινό χειμώνα και θα δώσει extra πόντους κομψότητας στις εμφανίσεις μας.

Περίτεχνα σχέδια στο πίσω μέρος των jackets, αντικατάσταση των απλών κουμπιών στα πουκάμισα με πέρλες (αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα και για μεταποίηση παλιών ρούχων) αλλά και total-pearl κομμάτια όπως tops φορτωμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους με τις συγκεκριμένες πέτρες, είναι λίγες μόνο από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε τη φθινοπωρινή σεζόν.

Μη φοβηθείς να το τολμήσεις αλλά μην αψηφήσεις και τους κινδύνους που κρύβει ένα τόσο εκκεντρικό κομμάτι. Μη ξεχνάς πως η γραμμή που χωρίζει μια εκκεντρική και σικ εμφάνιση με μία κιτς είναι πολύ λεπτή γι’αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τους υπερβολικούς συνδυασμούς και φρόντισε να κρατάς τις ισορροπίες στο υπόλοιπο look σου, με απλά ρούχα. Γνώμη μου να επενδύσεις σε ένα ξεχωριστό σακάκι που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις super extreme εμφανίσεις αλλά ταυτόχρονα και να  απογειώσεις και τα πιο βαρετά σου ρούχα (ένα κλασσικό τζιν ας πούμε)

Ιt’s pearl time girls και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η τάση ήρθε για να μείνει! Δείτε παρακάτω κάποια από τα αγαπημένα μου outfits και αποφασίστε. To do it Or no to do it!


 

You May Also Like