Αν για κάτι παραδέχομαι του τύπους στις παρακάτω φωτογραφίες είναι σίγουρα η φαντασία τους και η αίσθηση του χιούμορ! Η αλήθεια είναι, ότι εμείς οι γυναίκες όταν πρόκειται να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media γινόμαστε λιγάκι ποιητικές να το πωω,λιγάκι φαντασμένες να το πω,λιγάκι υπερβολικές θα το πω!Και καλά κάνουμε έρχομαι να συμπληρώσω γιατί μας αρέσει να ωραιοποιούμε τη ζωή και την καθημερινότητα!

Στα αντρικά μάτια βέβαια το να φωτογραφιζόμαστε μπροστά από το καθρέφτη για να δείξουμε το outfit της ημέρας ή να δείχνουμε τα πόδια μας αγκαλιά με ένα ποτήρι ζεστό καφέ μάλλον φαντάζει λιγάκι ψωνίστικο (καλύτερα να μην χρησιμοποιήσω την ακριβή τους έκφραση)! Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν να μας σατιρίσουν (βλέπετε δε λέω να μας κοροϊδέψουν για να απαλύνω το χτύπημα)!Πως θα ήταν άραγε τα πράγματα αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι;Πως θα ήταν αν έβλεπες ένα αρσενικό να ποζάρει με κολάν μπροστά στο καθρέφτη;

Οι παρακάτω φωτογραφίες με έκαναν πραγματικά να γελάσω!Ένα μεγάλο μπράβο στο χιούμορ και extra bonus πόντους για τα ξεκαρδιστικά hashtag!

You May Also Like