Καθρέφτη καθρεφτάκι μου,ποια έχει τα πιο όμορφα νύχια σε ολόκληρο βασίλειο;

Αν θες ο καθρέφτης να απαντήσει,”μα φυσικά εσύ βασίλισσα μου”,τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη,να επιλέξεις υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια και αποχρώσεις για να στολίσουν μοναδικά τα νύχια σου. Στην ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα όπως κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν τα παστέλ χρώματα χωρίς φυσικά να αποκλείονται οι πιο έντονοι χρωματισμοί όπως το φουξ,το μπλε και το κόκκινο. Αυτή είναι άλλωστε η Άνοιξη. Η πιο πολύχρωμη εποχή του χρόνου που τόσο έχουμε ανάγκη.

Δικό μου αγαπημένο το baby pink που δίνει μια διάθεση πιο girly στο όλο στυλ. Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με floral nail art μπορεί το μανικιούρ σου να μετατραπεί σε vintage που εμένα προσωπικά με ξετρελαίνει. Σε όσες αγαπούν τα glitter το rose gold είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί, μαγνητίζοντας χωρίς αμφιβολία τα βλέμματα.

Αν λοιπόν αγαπάς τα χρώματα..Αν σ’αρέσει να πειραματίζεσαι με το σχήμα των νυχιών σου,τα σχέδια και διάφορα πετράδια,δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και να πάρεις ιδέες για το δικό σου super trendy μανικιούρ.

You May Also Like