Τσάντες! Μία λέξη..Χίλια συναισθήματα..Μη με πείτε τρελή αλλά τι να κάνω; Γυναίκες ήμαστε τσάντες θα θέλουμε(παρακαλώ να μη δοθεί έμφαση στον πληθυντικό…Δείξτε κατανόηση 🙂 ) .

Πριν συνεχίσω να δηλώσω ότι  το άρθρο απευθύνεται αυστηρώς σε όλες εκείνες που αγαπάνε το ξεχωριστό, το μοναδικό, το διαφορετικό. Για όλες εκείνες που ναι μεν θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά πάντα θέλουν να προσθέτουν στην εμφάνιση τους μια προσωπική πινελιά.

Και το όνομα αυτής; Monzouzou! Χειροποίητες, δερμάτινες τσάντες που συνδυάζουν τέλεια vintage στοιχεία με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα κεντήματα που της διακοσμούν δίνουν έναν αέρα άλλης εποχής και καθιστούν το κάθε σχέδιο μοναδικό μιας και φτιάχνεται στο χέρι. Πηγή έμπνευσης των σχεδίων απλά, καθημερινά συναισθήματα και συνήθειες. Τα χρώματα της φύσης, η ζεστασιά μιας αγκαλιάς, ένα ταξίδι, μια βόλτα στον κήπο της γιαγιάς. Αυτό είναι άλλωστε που τις κάνει ξεχωριστές πέρα από την ομορφιά και το design. Τα συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν όταν την κρατήσεις στα χέρια σου! Αγάπη, νοσταλγία, αισιοδοξία!

Τα σχέδια της εταιρείας είναι διαχρονικά γι’αυτό και μπορώ να πω πως καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε ηλικία. Η ποιότητα των προϊόντων είναι απίστευτη και η δουλειά που έχει έχει γίνει εξαιρετικά  προσεγμένη. Πρόκειται για value for money προϊόν που χωρίς αμφιβολία θα μπορείς να κρατάς και 10 χρόνια μετά γι’αυτό και δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου.

Ναι, ναι όπως πολύ καλά κατάλαβες εγώ ήδη απέκτησα την δικιά μου και την έχω ήδη ερωτευτεί. Δηλώνω Monzouzou-κια και ψάχνω ήδη το επόμενο σχέδιο που θα μπει στη συλλογή μου. Εσύ;

Πι.Ες: Για περισσότερα σχέδια επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Monzouzou (εδώ). αλλά και τη σελίδα της σε Facebook (εδώ) και Instagram (εδώ)

Πι.Ες 2: Σας είπα ότι έχω λατρέψει και το όνομα της εταιρείας; Πόσο χαριτωμένο, πόσο στιλάτο, πόσο fashion!! Συγχαρητήρια σε όποιο το σκέφτηκε!

You May Also Like