Είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις καλά τη ντουλάπα σου σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον ένα  κομμάτι που να παραπέμπει σε στρατιωτικό στυλ. Ο λόγος που είμαι σίγουρη, είναι ότι το military έρχεται και φεύγει διαρκώς από τη μόδα εδώ και πολλές δεκαετίες .με συνέπεια, να θεωρείται πλέον  κατά κάποιον τρόπο διαχρονικό.

Οι περισσότερες από εσάς,σίγουρα όταν ακούτε το military το πρώτο,ίσως και μοναδικό πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό,είναι η παραλλαγή. ΛΑΘΟΣ! Ένα στρατιωτικό στυλ, πέρα από την παραλλαγή σε ένα παντελόνι ή ένα σακάκι,μπορεί να περιλαμβάνει απλά κομμάτια με έντονες χρυσές λεπτομέρειες όπως μεγάλα κουμπιά και βάτες  για παράδειγμα που είναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τάσης. Μπορεί το χακί (σε όλες του τις αποχρώσεις) να είναι το κυρίαρχο χρώμα του military outfit όμως δεν είναι απαραίτητο  να επιλέξετε αποκλειστικά και μόνο αποχρώσεις απ τη συγκεκριμένη παλέτα.Επενδύστε σε super trendy ανοιξιάτικα jacket που θα τραβήξουν τα βλέμματα, πουκάμισα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ και γιατί όχι έντονα αξεσουάρ που θα δώσουν την τελική πινελιά για να απογειώσει το look σας.

Δες παρακάτω και πάρε ιδέες:

Πι.Ες: Μην πετάς τίποτα από τη ντουλάπα σου. Ακόμα κλαίω το στρατιωτικό μου παντελονάκι που χάρισα 3 χρόνια πριν λέγοντας ξανά και ξανά στον εαυτό μου: “Δώστο μωρέ! Αφού πέρασε η μόδα!4 χρόνια δε το χεις βάλει”. Μη ξεχνάς. Η μόδα είναι σαν την ιστορία. Επαναλαμβάνεται!

 

You May Also Like