Το παραδέχομαι πως το μαντήλι στα μαλλιά δεν είναι και η τελευταία λέξη της μόδας. Για πολλούς guru της ομορφιάς ίσως θεωρείται και λιγάκι ξεπερασμένο ως αξεσουάρ μαλλιών. Αλλά και τι με αυτό; Ακολουθούμε τη μόδα όταν μας αρέσει αυτό που προτείνει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεχνάμε το δικό μας, μοναδικό στυλ.

Τα μαντήλια και οι κορδέλες αποτελούσαν για μένα από μικρή ηλικία αγαπημένο τρόπο για να “στολίσω” τα μαλλιά μου.Δε θα ξεχάσω το παρατσούκλι που μου είχε κολλήσει κάποτε ένας καθηγητής. “Κουβανέζα” συνήθιζε να με αποκαλεί και ο λόγος όπως καταλαβαίνεται δεν είναι ούτε το χρώμα μου (άσπρη πέτρα ξέξασπρη) , ούτε η έμφυτη αγάπη μου για το χορό και την ελευθερία. Η τεράστια συλλογή μου από κορδέλες βλέπεται, ήταν το σημείο κατατεθέν μου και φρόντιζα να κοσμούν τη μικρή μου αφάνα με κάθε ευκαιρία.

Μεγαλώνοντας οι κορδέλες αντικαταστάθηκαν από πολύχρωμα μαντίλια που μέχρι και σήμερα γεμίζουν ασφυκτικά τα συρτάρια μου. Αποτελούν για μένα ιδανικό αξεσουάρ όχι μόνο για ένα απλό καθημερινό look αλλά ακόμα και για μια πιο επίσημη εμφάνιση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως αρκετές celebrities χρησιμοποιούν ιδιαίτερες κορδέλες με πολύτιμες πέτρες ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις όπως το κόκκινο χαλί. Εντάξει στο κόκκινο χαλί δύσκολα θα βρεθούμε αλλά θα ήταν μια εναλλακτική επιλογή χτενίσματος για μια εμφάνιση  σε ένα κοκτέιλ πάρτι ή σε ένα γάμο.

Θυμήσου και εμπνεύσου από outfits της Briggite Bardot, της Blake lively ως Serena Van der Wudsen  αλλά και της Leighton Meester ως Blair Waldorf και δημιούργησε τα δικά σου ξεχωριστά hairstyles. Τόση ώρα που σας γράφω, έχω ήδη ξεσηκωθεί για το επόμενο χτένισμα μου. Εσείς;

 

 

You May Also Like