Αυτό που όσο περνάνε τα χρόνια όλα εκείνα τα “DO NOT” ξαφνικά γίνονται τάση πολύ μου αρέσει. Υπήρχε η εποχή που όταν έβλεπες παγιέτα συνδυασμένη με αθλητικό παπούτσι ήσουν έτοιμος να καλέσεις την αστυνομία μόδας με την φράση “που πας ωρέ κοπελιά;” να είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό. Και όμως τώρα είσαι μια τολμηρή fashionista με φαντασία και έμπνευση όταν το επιχειρήσεις και απόλυτα συντηρητική αν εξακολουθείς να ακολουθείς όλα εκείνα τα ΜΗ της περασμένης δεκαετίας.

Στο μακιγιάζ τώρα! Υπήρχε λοιπόν η εποχή που όταν βάφαμε τα μάτια μας πολύ έντονα και συνοδεύαμε με σκούρο κραγιόν το πρώτο πράγμα που θα άκουγες είναι : “που πας σαν να έχεις φάει μπουνιά;” ή “γιατί βάφτηκες σαν γκοθού;” (μεταξύ μας τώρα, η μαμά μου ακόμα και σήμερα αυτό θα μου έλεγε 😛 ).

Και όμως έχουμε φτάσει εδώ και λίγα χρόνια στην εποχή που σκούρα μάτια σε συνδυασμό με σκούρα χείλη αποτελούν πρόκληση για όλες τις “in” κοπέλες. Βλέπεται η γραμμή που χωρίζει ένα απόλυτα beauty αποτέλεσμα με ένα καρναβαλίστικο μακιγιάζ είναι πραγματικά πάρα πολύ λεπτή και αυτό ίσως αποτελεί και το στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν όλες οι make up lovers. Ειδικότερα την τελευταία πενταετία που τα πολύ σκούρα χρώματα   σε lipsticks όπως καφέ, μοβ,μπορντό ακόμη και μαύρο πρωταγωνιστούν σε όλες τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων του εξωτερικού και έχουν μπει για τα καλά στο νεσεσέρ μας, οι περισσότερες από μας πειραματιζόμαστε σε όλα αυτά τα περίτεχνα make up προσπαθώντας μέσα από διάφορες συμβουλές και τιps από τις make up artist του youtube να τα τελειοποιήσουμε.

Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μου “extreme” make up, ιδανικά για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν. Εσύ τι λες; Θα το τολμήσεις;

Πι.Ες: Προτίμησε αυτό το είδος του μακιγιάζ για βραδινές εμφανίσεις. Είναι πάντα προτιμότερο το μακιγιάζ μας το πρωί να είναι πιο ανάλαφρο για να μην επιβαρύνουμε ιδιαίτερα και χωρίς λόγο την επιδερμίδα μας. Μη ξεχνάς άλλωστε πως το πολύ σκούρο μακιγιάζ μας μεγαλώνει ειδικότερα στο φως της μέρας και δεν είναι καιρός για να προστίθενται χρόνια 😛 !


 


You May Also Like