Για ένα περίεργο λόγο που δεν μπορώ ακριβώς να προσδιορίσω, είχα πάντα στο μυαλό ότι το να στολίζεις τα μαλλιά σου με λουλούδια, αν δεν παρέπεμπε σε νυφικό χτένισμα  ή στην ημέρα της πρωτομαγιάς ήταν κάπως παιδικό. Και έτσι,ξαφνικά,στη προσπάθεια μου να βρω χτένισμα για ένα κοινωνικό γεγονός, συνειδητοποίησα πόσο ωραία μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά μας τα λουλούδια(Είδες;Ποτέ μη λες ποτέ!). Πόσο ρομαντικό,πόσο γλυκό,πόσο φωτεινό και πόσο κατάλληλο για να μια εκδρομή στην φύση αλλά και  για ακόμα πιο επίσημες εμφανίσεις όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση!

Η άνοιξη χωρίς αμφιβολία είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για ένα όμορφο λουλουδάτο στεφάνι στη κορυφή του κεφαλιού σου ή γιατί όχι για διάσπαρτα άνθη κατά μήκος της των μαλλιών σου. Μια γαλλική πλεξούδα ή ένας ψηλός κότσος είναι με σιγουριά ο καταλληλότερος καμβάς για το συγκεκριμένο στυλ χτενίσματος. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις αληθινά λουλούδια μιας και στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολύ φθηνά σε ότι μέγεθος και χρώμα θες,για να σου χαρίσουν ένα τέλειο ανοιξιάτικο hairstyle που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Πι.Ες: Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα τεράστια ψεύτικα λουλούδια. Είναι πλέον εκτός μόδας. Προτίμησε μικρότερα μέγεθος και περισσότερα σε αριθμό. Αν θες κάτι πιο εκκεντρικό προτίμησε τα μεγάλα αλλά αληθινά άνθη.

 

You May Also Like