Όταν μιλάμε για την απόλυτη φθινοπωρινή τάση σίγουρα μιλάμε για το leather! Επανήλθε στη ζωή μας περίπου μια διετία πριν και όπως όλα δείχνουν δε θα φύγει εύκολα (Γιουπιιιιιι)!

Jacket,φούστες,παντελόνια,top και πολλά πολλά άλλα δερμάτινα κομμάτια έρχονται για να αναδείξουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας και να τη γεμίσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Όπως γνωρίζεται όμως,η γραμμή που χωρίζει το σικάτο με το φθηνό είναι πολύ λεπτή,γι αυτό πρέπει είναι είστε πολύ προσεκτικές με τι θα συνδυάσετε τα κομμάτια αυτά! Το συγκεκριμένο ύφασμα είναι από μόνο του πολύ εκκεντρικό γι’αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε το συνδυασμό του με πολύ φανταχτερά αξεσουάρ που θα οδηγήσουν σε ένα υπερφορτωμένο look (κοινώς μη βάλετε την Άρτα και τα Γιάννενα)!

Ένα δερμάτινο κολάν για παράδειγμα με ένα χυτό πουκάμισο ή πουλόβερ και ένα statement κολιέ αποτελεί μια σίγουρη αλλά καθόλου αδιάφορη επιλογή! Αν από την άλλη αγαπάτε της φούστες,μια leather pencil skirt με ένα από top ή t-shirt μπορεί να σας χαρίσει ένα μοναδικά φινετσάτο look! Για περισσότερες ιδέες δείτε παρακάτω:

 

You May Also Like