Αχ αυτή η Κυριακή! Ξέρεις είναι εκείνη η μέρα της εβδομάδας που περισσότερο από κάθε άλλη μέρα δε θέλεις να αποχωριστείς το κρεβάτι σου,το πάπλωμα,το αφράτο μαξιλάρι. Είναι εκείνη η μέρα που δεν χτυπάει το ξυπνητήρι, δεν πετάγεσαι σαν ελατήριο από τα ζεστά σου σεντόνια μη και αργήσεις στη δουλειά και που απολαμβάνεις τον καφέ σου σαν να είναι νέκταρ σταλμένο από τα ουράνια!

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μπορούσε να κρατήσει για πάντα αυτή η μέρα μιας και όμως δεν διαθέτω κάποια υπερφυσική δύναμη που παγώνει το χρόνο θέλω να ρουφήξω τη κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό της απολαυστικής μου Κυριακής και το πως θα το μάθετε αμέσως παρακάτω:

#χουζούρεμα: Ε,μα ναι! Μπορώ και θα το κάνω..Θα στριφογυρίσω από τη μία, θα στριφογυρίσω από την άλλη, θα τραβήξω τα σκεπάσματα πιο κοντά στο κεφάλι μου αλλά όχι..Αρνούμαι να σηκωθώ με το που θα ξυπνήσω ακόμα και αν το ξυπνητήρι δεν ήχησε σήμερα..Γιατί; Γιατί μπορώ!

#coffetime: Είναι ας πούμε το τελετουργικό της Κυριακής. Ξυπνάω, κάνω δύο κούπες αχνιστό μυρωδάτο καφέ και περνάω λίγο ποιοτικό χρόνο με το αγόρι μου. Ξεκούραστοι και οι δυο από υποχρεώσεις και άγχος ξεκινάμε το κους κους, χαζεύουμε τηλεόραση και αρνούμαστε πεισματικά να σηκωθούμε από το καναπέ. Αν δεν έχεις αγόρι μη σκας. Μπορείς να περάσεις επιτέλους λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Βάλε λίγη χαλαρή μουσική, απόλαυσε το καφέ σου και αν σου λείπει η παρέα, μη ξεχνάς πως  η κολλητή σου είναι 24/7 διαθέσιμη για να τα αναλύσετε όλα ακόμα και από το τηλέφωνο. Και μεταξύ μας δεν συγκρίνεται το δικός σας κους κους με αυτό των ζευγαριών. Οι άντρες δεν το χουν κορίτσια.

#στόχοι&όνειρα: Είναι η μέρα που μου αρέσει να κλείνω τα μάτια και να ονειρεύομαι.Αν ψάχνεις και συ να βρεις μια δικαιολογία μέσα σου για να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου και να κυνηγήσεις επιτέλους τα όνειρα σου, όρισε την Κυριακή ως μέρα ενός mini restart. Όταν ήμαστε ήρεμοι και χαλαροί όλα μοιάζουν πολύ πιο εύκολα και εφικτά. Ίσως αυτή η μέρα είναι η ευκαιρία που ψάχνεις να βάλεις σε μια τάξη τα θέλω σου και τα διεκδικήσεις. Προσοχή! Μην υποβάλλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία κριτικής. Γιατί δεν έκανα αυτό στη ζωή μου, γιατί δεν έκανα εκείνο. Τα όνειρα είναι δικά σου και το μόνο που μένει είναι να τα κυνηγήσεις μόνο και εφόσον σε κάνουν ευτυχισμένη.

#do_whatever_makes_you_happy: Έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου να κάνεις απλά ότι μα ότι σε ευχαριστεί. Αν δεν θέλεις να βγεις απλά δε χρειάζεται. Πάρε την κουβερτούλα αγκαλιά και μπορείς να ξαπλώσεις στο καναπέ μέχρι να κάνει γούβα. Θες να διαβάσεις; Θες να δεις ταινία; Θες απλά να κοιτάς το ταβάνι; Γιατί όχι; Στο κάτω κάτω κοιτώντας το ταβάνι έρχονται  η καλύτερες ιδέες! Αν πάλι θες να βγεις κάνε το. Πάρε τηλέφωνο φίλους κανόνισε έξοδο για καφέ ή φαγητό και αν πάλι δεν βρίσκεις κανένα μη σκας. Ντύσου, στολίσου και βγες μια βόλτα μόνη σου. Δεν είναι ντροπή να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Βγες για ένα περίπατο, παρατήρησε τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και να σε σίγουρη πως θα  καταγοητευτείς. Μην διστάσεις να πας μόνη να δεις την αγαπημένη σου ταινία ή ακόμα και σε ένα μικρό καφέ να πιεις την αγαπημένη σου ζεστή σοκολάτα. Έχεις τόσα να πεις με τον εαυτό σου.

Καλή η παρέα σας δε λέω αλλά έχω και μια Κυριακή να απολαύσω. Μέχρι να τα ξαναπούμε take care!

-Xoxo

 

You May Also Like