Ο καιρός μπορεί να μη θυμίζει και πολύ χειμώνα (το αντίθετο θα έλεγα),γι’αυτό ίσως ήρθε η ώρα να φέρουμε εμείς το χειμώνα στο σπιτικό μας! Όχι..Δεν εννοώ να σβήσουμε τη θέρμανση..Όμως,νομίζω πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξουμε με τη διακόσμηση του χώρου μας και να του δώσουμε μία πιο cozy νότα,όπως άλλωστε επιβάλλει η πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη ξεστολίσει και πολύ πιθανόν να νιώθετε τον χώρο λίγο άδειο και καταθλιπτικό! Αλλάξτε τον λοιπόν! Οι λύσεις πολλές και οικονομικές.. Το δάσος είναι γεμάτο με πολλά καλούδια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις για το σαλόνι. Κουκουνάρια,βελανίδια,κλαριά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορούν να βαφτούν (ή και όχι)στο χρώμα του λευκού και του ασημί με σπρέι του εμπορίου και στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Το ξύλο γενικότερα είναι το υλικό που πρωταγωνιστεί την εποχή αυτή,γι’αυτό πρέπει να τιμήσουμε δεόντως. Την όποια σύνθεση μπορείτε φυσικά να συνοδέψετε μια διάφορα κεριά που θα σας βοηθήσουν να δώσετε στον χώρο έναν αέρα νοσταλγικό που θα σας ξετρελάνει!

Φουντωτά μαξιλάρια,χνουδωτά ριχτάρια και μαλλιαρά χαλιά θα μετατρέψουν στο άψε σβήσε το σπίτι σας σε ένα ζεστό καταφύγιο ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δε θα χάσετε! Και έτσι..Για μια μικρή χείρα βοηθείας..Δείτε παρακάτω και πάρτε ιδέες!

You May Also Like