Ας με κρατήσει κάποιος!!!!! Με έχει κατακλύσει το πνεύμα του Black Friday! Βασικά ποιου Black Friday; Της Black Week. Που εδώ που τα λέμε αν δεις τις εκπτώσεις που βγάλανε μόνο μαύρη δε τη λες.

Αποφάσισα αυτή τη βδομάδα να επενδύσω ένα ποσό για να πάρω δώρα σε αγαπημένους μου ανθρώπους και κάπως έτσι ο δρόμος με έβγαλε στο Myikona!

Πριν λίγες βδομάδες αποφάσισα να δημιουργήσω ένα προσωποποιημένο παραμύθι για τον μικρό μου Ορέστη που σαν ένας μικρό ήρωας θα σώσει τα φετινά Χριστούγεννα. Το αποτέλεσμα υπέροχο και εγώ κατενθουσιασμένη με αυτό άρχισα να περιηγούμαι στην σελίδα του Myikona αναζητώντας και άλλους θησαυρούς. Ήθελα πολύ καιρό να φτιάξω μία χριστουγεννιάτικη κούπα που θα απεικονίζει πάνω εμένα με τον άντρα μου σε αγαπημένες στιγμές από τα ταξίδια που κάναμε. Κάθε φορά που πίνω καφέ εκεί θέλω να θυμάμαι όλα τα όμορφα ταξίδια που κάναμε και να αναπολώ όμορφες στιγμές προ καραντίνας.

Στο Myikona μπορείτε να βρείτε ένα σορό υπέροχα δώρα για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για όλες τις γωνιές του σπιτιού σας. Δημιουργείστε χουχουλιάρικα μαξιλάρια, διακοσμήστε τους τοίχους με υπέροχα snaps (κάδρα που κολλάνε και ξεκολλάνε για να μην καταστρέφεται ο τοίχος) και φυσικά αποτυπώστε τις πιο μοναδικές σας στιγμές σε υπέροχα άλμπουμ φωτογραφιών εξαιρετικής ποιότητας.

Το επόμενο δώρο που σκέφτομαι να κάνω στον μικρό μου είναι ένα προσωποποιημένο puzzle που θα απεικονίζει την οικογένεια μας. Φαντάζεστε τη χαρά που θα κάνει όταν το τελειώσει; Επωφεληθείτε και σεις από την μεγάλη πτώση τιμών αυτής της εβδομάδας και πραγματοποιείστε τώρα τις αγορές σας για τα Χριστουγεννιάτικά δώρα.

Θα χαρώ πολύ αν μοιραστείτε μαζί μου φωτογραφίες από τις αγορές σας 🙂

Μέχρι να τα ξαναπούμε να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τον ευατό σας.

-Χοχο

You May Also Like