Αν αρχίσατε να ανεβάζεται σιγά σιγά τα χειμερινά ψηλά στο πατάρι alt! Εντάξει, εντάξει μπορείτε να συνεχίσετε αλλά όταν φτάσετε στις κάλτσες παρακαλώ να πατήσετε ένα pause. Ναι κορίτσια, κάλτσες με γόβες, κάλτσες με πέδιλα, κάλτσες με oxfords, κάλτσες με ότι σας κάνει κέφι!

Και ξέρετε ε; Όταν λέω κάλτσες δεν εννοώ εκείνες τις απλές διαφανή μπεζ καλτσούλες.. Εννοώ όλες τις υπόλοιπες. Τις περίεργες…Τις πολύχρωμες..Τις διχτυωτές..Μη σας πω αν ο φίλος σας ή ο αδερφός έχουν και τίποτα ποδοσφαιρικές καβάτζωστε και αυτές..Είναι η τελευταία τάση της μόδας και να είστε σίγουρες ότι θα φορεθούν από sporty outfit μέχρι και με εκκεντρικές φουντωτές φούστες με τούλι.

Αν νομίζεις λοιπόν πως είναι νωρίς για πέδιλα πλανάσαι πλάνην οικτρά. Οι αγαπημένες μας καλτσούλες θα μας βοηθήσουν για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας τις κρύες ανοιξιάτικες μέρες αλλά και να παραμείνουμε στιλάτες. Και αν θες να μάθεις το πως δες παρακάτω τα αγαπημένα μου outfit και πάρε ιδέες για το δικό σου μοναδικό, ξεχωριστό και στιλάτο sockkkkk outfit!

 

You May Also Like