Μπορεί οι περισσότερες από σας να πιστεύεται πως το βραδινό make up με eyeliner,smokey eyes και contouring να είναι το πιο δύσκολο  στο μακιγιάζ και εκείνο που όλες προτιμούν, όμως η αλήθεια ίσως είναι λίγο διαφορετική. Διάσημοι make up artist υποστηρίζουν πως το μυστικό που οι περισσότερες γυναίκες πασχίζουν να μάθουν, είναι πως να καταφέρεις ένα φυσικό μακιγιάζ που να σε κάνει να λάμπεις ενώ ταυτόχρονα θα φαίνεσαι σχεδόν άβαφη.

Το να ξυπνάς το πρωί στις 7 και να πρέπει να μεταμορφωθείς σε ένα τέταρτο (το πρωινό ξύπνημα δεν είναι το φόρτε των περισσοτέρων) από ωραία κοιμωμένη σε working girl έτοιμο να κατακτήσει το κόσμο είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι. Αρκεί να ακολουθήσεις μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ.

  • Αρχικά προτίμησε το make up σου είναι μην είναι πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου για να μην φαίνεσαι αυτό που λέμε “παστωμένη”. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να βάλεις μια ελαφριά πούδρα για να αποφύγεις τις έντονες γυαλάδες στο δέρμα σου.
  • Το concealer το θεωρώ το Α και το Ω στο μακιγιάζ μιας και είναι αυτό που εξαφανίζει του μαύρους κύκλους και δίνει την απαραίτητη λάμψη στα μάτια.
  • Το ρουζ που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να δώσει αυτό που λέμε ένα τσίμπημα στα μάγουλα γι’ αυτό απέφυγε την έντονη ποσότητα και τα glitter
  • Δώσε ένταση στο βλέμμα με μια γερή στρώση μάσκαρα
  • Αν δεν χρησιμοποιείς μολύβι και eyeliner δώσε έμφαση στα χείλη σου με ένα πιο σκούρο κραγιόν αλλιώς προτίμησε τις nude αποχρώσεις.

Extra tip: Μη ξεχνάς ποτέ τα φρύδια. Είναι άλλωστε η κορνίζα του προσώπου!Γέμισε τα κενά με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση.

Δες παρακάτω ιδέες και ίσως βρεις το δικό σου αγαπημένο:


 

Εδώ θα βρεις βίντεο με μαθήματα για φυσικό μακιγιάζ:

 

 

 

You May Also Like