Κακά τα ψέματα, ζούμε στην εποχή που η φωτογραφία κυριαρχεί στη ζωή μας. Οι περισσότερες, ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητα μας, συνοδεύονται πλέον με το “κλικ” της φωτογραφικής μας μηχανής για να μας φέρουν στο μυαλό μελλοντικά, ευχάριστες αναμνήσεις, οι οποίες στη συνέχεια τις περισσότερες φορές κοσμούν διάφορες γωνιές του σπιτιού μας.

Σίγουρα θα έχετε δει στα διάφορα περιοδικά διακόσμησης τους ειδικούς να χρησιμοποιούν κορνίζες και κάδρα διακοσμημένα με προσωπικές στιγμές θέλοντας με αυτό το τρόπο να δώσουν στο χώρο μία νότα ζεστασιάς και θαλπωρής. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα βέβαια πολλές φορές οι φωτογραφίες μπορούν να σταθούν και από μόνες τους στο χώρο. Ένα κλαδί από δέντρο για παράδειγμα σε συνδυασμό με λίγη κλωστή και φωτογραφίες στιγμής θα μπορούσε να δημιουργήσει το τέλειο διακοσμητικό για τον τοίχο στο χολ, στο γραφείο ή και στην είσοδο του σπιτιού!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν το αγαπημένο τους στιγμιότυπο και το μετατρέπουν σε ταπετσαρία ή σε μεγάλο πίνακα για την κρεβατοκάμαρα, θέλοντας με αυτό το τρόπο να αντικρίζουν κάθε μέρα μια ευχάριστη στιγμή της ζωή τους. Μη φοβηθείς να δημιουργήσεις σε κάποια δική σου προσωπική γωνιά το αγαπημένο σου σύμβολο με κολάζ φωτογραφιών (όπως για παράδειγμα μια καρδιά) που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα όμορφο αποτέλεσμα είναι δημιουργικότητα, όρεξη και φαντασία (στη συγκεκριμένη περίπτωση το budget  που χρειάζεσαι είναι πολύ χαμηλό). Let the party begins!

 

-Χοxo

You May Also Like