Η Άνοιξη είναι χωρίς αμφιβολία η πιο πολύχρωμη και μυρωδάτη εποχή του χρόνου. Λουλούδια παντού, μελωδικά τιτιβίσματα και ένα απέραντο γαλάζιο στον ουρανό που μας φτιάχνει  τη διάθεση. Όπως έχουμε πει και παλιότερα η διακόσμηση του χώρου μας αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για να γεμίσουμε το σπίτι μας με ανοιξιάτικες συνθέσεις, υπέροχα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα που θα δώσουν στην καθημερινότητα μας μια πιο εύθυμη και ευχάριστη νότα.

Λεφτά όπως είναι γνωστό δεν υπάρχουν γι αυτό προτείνω μικρές και οικονομικές αλλαγές οι οποίες όμως θα κάνουν αισθητή την αλλαγή στο σπιτικό σας. Ξεκινήστε από τις μαξιλαροθήκες και τα ριχτάρια του σαλονιού σας επιλέγοντας παστέλ αποχρώσεις και δροσερά υφάσματα. Τα έντονα μοτίβα όπως γραμμικά σχέδια και τα κρόσσια είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί γι αυτό μη διστάσετε να τα επιλέξετε. Επενδύστε μια φορά την εβδομάδα σε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια ( στα ανθοκήπια υπάρχουν πολύ οικονομικές συνθέσεις) που θα δώσει στο χώρο σας χρώμα και όμορφες μυρωδιές. Αγοράστε μια γλάστρα (ίσως αντί για μια κεραμική να δημιουργήσετε μια από ξύλο ή με λίγη παραπάνω φαντασία να μετατρέψετε τις παλιές σας γαλότσες σε μία) η οποία θα γεμίσει υπέροχα εκείνη την άδεια γωνιά του σπιτικού σας. Σίγουρα κάπου στη γειτονιά σας θα βρείτε όμορφα ανθισμένες αμυγδαλιές..Δυο τρία ανθισμένα κλαράκια είναι η πιο απλή και εύκολη επιλογή.

Οι εικόνες παρακάτω μιλούν από μόνες τους και θα σας δώσουν έξυπνες ιδέες και λύσεις για να ομορφύνετε το χώρο σας. Απολαύστε τες:

You May Also Like