Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που κάθε φορά που αλλάζει εποχή θέλει να προσθέτει τις κατάλληλες πινελιές στο σπιτικό της τότε σίγουρα θα έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις πως θα δώσεις μια καλοκαιρινή πνοή στο χώρο σου.

Τα υφάσματα ίσως είναι ο πιο οικονομικός και γρήγορος τρόπος για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Προτίμησε ανάλαφρες υφές με ρίγες άσπρες και μπλε,σύμβολα όπως η άγκυρα,το τιμόνι και τα κοχύλια που είναι σίγουρες επιλογές για μια ναυτική διακόσμηση. Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου να δημιουργήσει συνθέσεις με άμμο,αστερίες και ότι άλλο θα μπορούσες να βρεις στο βυθό της θάλασσας και συνόδευσε τα με μεγάλα κεριά που θα δώσουν αμέσως μια πιο cozy και νοσταλγική διάθεση.

Η διακόσμηση με σχοινιά είναι από τις πιο hot τάσεις που κυκλοφορεί γι αυτό μη φοβηθείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε σαν μια μικρή λεπτομέρεια (τυλίγοντας τη βάση ενός βάζου με ρεσώ ας πούμε) είτε σαν κυρίαρχο στοιχείο μιας ιδέας. Δοκίμασε να κρεμάσεις διάφορες καλοκαιρινές σου φωτογραφίες με μανταλάκια από ένα χοντρό ναυτικό σχοινί και κρέμασε το στο τοίχο. Το κόστος είναι σχεδόν μηδαμινό και αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει.

Αν το budget σου είναι πιο υψηλό επένδυσε σε ομοιώματα είτε πλοίων είτε κοραλλιών και γιατί όχι σε μια καλοκαιρινή πιατέλα σε σχήμα κοχυλιού ή ψαριού! Δες παρακάτω, πάρε ιδέες αλλά μη ξεχνάς ποτέ να βάζεις τη δική σου πινελιά στο κάθε τι. Αποκτά αμέσως άλλη αξία!

 

You May Also Like