Τι και αν έχουμε περάσει χρόνια από τότε που η απόλυτη σταρ του κινηματογράφου μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη και ήταν το αγαπημένο κορίτσι των φωτογράφων; Η Briggitte Bardot ήταν,είναι και θα είναι ένα ίνδαλμα για όλες τις fashionιστες και όχι μόνο ,μιας και είναι από τις λίγες σταρ εκείνης της εποχής που τραβούσε τα βλέμματα σε κάθε πέρασμα της με την ομορφιά και το στυλ της!

Τα γατίσια μάτια της που φρόντιζε να τονίζει πάντα με έντονο μαύρο eyeliner αποτέλεσαν το viral της εποχής,ενώ τα επιμελώς τέλεια ατημέλητα χτενίσματα της προσπάθησαν για πολλές δεκαετίες μέχρι και σήμερα να αντιγράψουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο το κόσμο. Από τα αγαπημένα της αξεσουάρ, οι κορδέλες και τα καπέλα που στόλιζαν κατά καιρούς τα πάντα πομπαρισμένα κατάξανθα μαλλιά της  και την μεταμόρφωναν στη στιγμή από sexy θηλυκό  σε μια σικάτη κυρία!

Και ναι λοιπόν,θα το παραδεχτώ! Έχω περάσει και εγώ ουκ ολίγες φορές μπροστά στον υπολογιστή ψάχνοντας φωτογραφίες της που θα μου δώσουν ιδέες για την επόμενη εμφάνιση μου (πόσο μάλλον την τελευταία διετία που το όλο vintage είναι πάλι της μόδας). Σε μια συντηρητική εποχή, η Brigitte αποτέλεσε την απόλυτη femme fatale μούσα πολλών καλλιτεχνών ενώ οι διαχρονικές της εμφανίσεις  μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα! Αν είσαι και συ fan της μεγάλης Γαλλίδας σταρ δες παρακάτω κάποιες από τις αξέχαστες φωτογραφίες της ζωής της  και γιατί όχι;Αντέγραψε την! Δεν θα σαι η μόνη!


You May Also Like