Ένα από τα ωραιότερα δώρα του να είσαι γυναίκα είναι ότι απολαμβάνεις όλες εκείνες τις στιγμές που καταφέρνεις να ξεκλέψεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Ξέρεις, είναι όταν παγώνεις το χρόνο, απλώνεις μια αναζωογονητική μάσκα στο πρόσωπο και με κλειστά μάτια ονειρεύεσαι ότι είσαι πριγκίπισσα και μόλις ξυπνήσεις θα βρεθείς στο παραμυθένιο σου παλάτι και η παραμάνα θα σου χτενίζει τα μαλλιά. Ουπςς..Ξέφυγα…Αυτό είναι από άλλο έργο :-). Ξυπνήστε με μπας και επανέλθω καμιά ώρα στην σκληρή πραγματικότητα.

Καιρό τώρα άκουγα και ξαναάκουγα για τα λεγόμενα beauty boxes. Πρόκειται για κουτιά ομορφιάς που περιέχουν προϊόντα περιποίησης  από διάφορες εταιρείες άλλες ευρέως γνωστές άλλες ανερχόμενες. Το μέγεθος των προϊόντων είναι μεγαλύτερο από αυτό ενός απλού δείγματος και πολλές φορές έχουν το κανονικό μέγεθος που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Η αξία του περιεχομένου του κάθε κουτιού είναι συνήθως διπλάσια από αυτή που καλείσαι να πληρώσεις σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις ένα από αυτά δικό σου. Οι λόγοι για να το αποκτήσεις πολλοί:

  • Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις διάφορους μικρούς θησαυρούς περιποίησης (πολλές φορές προτού κυκλοφορήσουν ευρέως στην αγορά)και αν πιστεύεις ότι  σου ταιριάζουν και είναι κατάλληλα για σένα μπορείς να τα  αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές μέσα από το site της εταιρείας.
  • Η αναμονή είναι τόσο γλυκιά! Κακά τα ψέματα σε ποιον δεν αρέσει να περιμένει κάτι όμορφο κάθε μήνα χωρίς όμως να ξέρει τι είναι; Είναι λίγο πολύ σαν να γυρνάμε τα χρόνια πίσω και γεμάτη προσμονή να περιμένουμε για να ανακαλύψουμε τι δώρο μας πήρε ο άγιος Βασίλης.
  • Unboxing! Αν σας αρέσει να ανοίγεται δώρα θα είναι το καλύτερο σας. Τα προϊόντα έρχονται σε υπέροχα σχεδιασμένα κουτιά που θα κάνουν τη χαρά του ξεπακεταρίσματος ακόμα μεγαλύτερη. Plus τα κουτιά είναι ιδιαιτέρως χρηστικά για την οργάνωση του σπιτιού 😉
  • Value for money: Αξίζει τα λεφτά του και αυτό νομίζω τα λέει όλα. Όπως είπα και παραπάνω το περιεχόμενο του κουτιού είναι πολύ σημαντικότερης αξίας από αυτή που καλείστε να πληρώσετε σε περίπτωση που γίνεται συνδρομήτρια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ψάξετε για να βρείτε ποιο είναι το beauty box που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Υπάρχουν κουτιά που βγαίνουν κάθε μήνα και άλλα που βγαίνουν κάθε τρίμηνο. Αλλά από εταιρείες του εξωτερικού και άλλα από ελληνικές εταιρείες. Δε θα σας κρύψω ότι εγώ έκανα εγγραφή σε μία εταιρεία του εξωτερικού που λέγεται lookfantastic αλλά ο μοναδικός λόγος που επέλεξα την συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι το κουτί έβγαινε κάθε μήνα ενώ σε αντίστοιχες ελληνικές βγαίνει κάθε τρίμηνο.  Τα προϊόντα κατά την άποψη μου τόσο στους μεν όσο και στους δε είναι εξίσου ποιοτικά.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και θα με θυμηθείς όταν απλώνεις την καινούργια μάσκα προσώπου στην επιδερμίδα σου. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο παραμυθόκαστρο μου. Μέχρι να τα ξαναπούμε να περνάτε όμορφα και μη ξεχνάτε να ονειρεύεστε!

-Χοχο

You May Also Like