Ε, μα ναι.. Πως θα ήταν δυνατόν να μη μιλήσουμε για το πολυαγαπημένο μας animal print; Όπου σταθείς και όπου βρεθείς έχεις μια αίσθηση ζωολογικού κήπου 🙂 . Λεοπάρ, ζεβρέ, φίδι είναι χωρίς αμφιβολία οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Το πλεονέκτημα αυτής της τάσης είναι πως ακόμα και όταν περάσει παραμένει μία διαχρονική αξία που μπορεί να φορεθεί τόσο στο τώρα όσο και στο αύριο.

Φέτος λοιπόν είναι η ευκαιρία σου, λόγω της πολύ μεγάλης ποικιλίας που υπάρχει σε όλα τα καταστήματα, να αποκτήσεις κομμάτια κλασικά που θα μπορέσεις να φορέσεις όχι μόνο σήμερα αλλά και 10 χρόνια μετά. Μη ξεχνάς ότι το animal print αποτελεί τον ορισμό τις θηλυκότητας και σίγουρα ένα από τα αγαπημένα trends των αντρών.

Παρακάτω θα βρεις κάποια μόνο από τα δικά μου αγαπημένα για τη φετινή σεζόν. Για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να τα βάλω όλα 😛 .

Πι. Ες: Μη βιαστείς να τα αποκτήσεις. Σε 20 μερούλες ξεκινάει το 10ήμερο προσφορών. Σίγουρα θα καταφέρεις να ψαρέψεις πολλούς θησαυρούς, σε καλές τιμές 🙂 .

 

You May Also Like