Ε,πως θα ήταν δυνατό να μην αφιερώσω και εγώ ένα αρθράκι στο talk of the town του τελευταίου διμήνου που ακούει στο όνομα survivor; Η αλήθεια είναι πως η τελευταία φορά που μία εκπομπή με κράτησε με αγωνία μπροστά από τη τηλεόραση ήταν, αν θυμάμαι καλά,το παρά πέντε. Πάνε περίπου δέκα χρόνια από τότε.

Και να που ήρθε η στιγμή,να περιμένω 5 φορές την εβδομάδα να πάει η ώρα 9,να πάρω τη θέση μου στο καναπέ για την  έναρξη του φετινού survivor που χωρίς αμφιβολία έχει, παθιάσει,διχάσει,τσαντίσει περίπου τη μισή Ελλάδα. Και να πονάει το κεφάλι μου από τα νεύρα κάθε φορά που ακούω κάποιον να λέει κάτι που δεν μου αρέσει(ξέρω είμαι λιγάκι τραγική), να χαίρομαι κάθε φορά που η ομάδα μου κερδίζει το έπαθλο και να πανηγυρίζω σαν να κερδίζουμε μετάλλιο στους ολυμπιακούς όταν ο αγαπημένος μου παίκτης τερματίζει πρώτος.

Το πιο όμορφο όμως σημείο σε όλη αυτή την survivorοτρέλα είναι η live παρακολούθηση των σχολίων σε tweeter και facebook από απλούς,καθημερινούς ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά με έκαναν ουκ ολικές φορές να λυθώ στα γέλια και να θαυμάσω το χιούμορ  και τη φαντασία τους. Γι αυτό λοιπόν το λόγο αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα αγαπημένα μου  tweets. Έτσι..Για να γελάσουμε παρέα!

 

 

 

You May Also Like