Δεν έχω σας λέω! Τι και αν η παπουτσοθήκη μου ασφυκτιάκαι σε λίγο θα χρειάζομαι σακούλες κενού αέρα για να καταχωνιάσω κάπου όλα εκείνα τα ζευγάρια παπούτσια που δεν φοράω τόσο συχνά πλέον για να εξοικονομήσω χώρο, εγώ παραμένω ξυπόλυτη(ξέρω ξέρω είμαι τραγική)! Δεν φταίω εγώ όμως.. Η άνοιξη φταίει που ήρθε γεμάτη υπέροχα χρωματιστά παπούτσια που φωνάζουν ωσάν άλλες σειρήνες στα αυτιά μου  “Κατερίνα ουουουουο.. Πρέπει να μας αποκτήσεις..” και εγώ η αλήθεια πως δεν μπορώ να αντισταθώ σαν τον Ηρακλή.

Πρωταγωνιστής για τη φετινή άνοιξη; Η μπαρέτα. Λουράκια λεπτεπίλεπτα που αγκαλιάζουν με τον πλέον σικ τρόπο το πόδι, συνδυασμένα ως επί το πλείστον με τετραγωνισμένα τακούνια σε όλα τα ύψη. Ναι κορίτσια..Πολύ καλά καταλάβατε..Είναι εκείνο το τακούνι που επιτέλους θα μπορούμε να περπατήσουμε χωρίς να σκουντουφλάμε κάθε δέκα μέτρα. Το υλικό που κυριαρχεί φέτος δεν είναι άλλο από το καστόρ που τόσο αγαπήσαμε και το χειμώνα, ενώ τα χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις δεν είναι άλλα από το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε.

Αν η γαμπούλες είναι λίγο πιο παχουλές επέλεξε η μπαρέτα σου να ξεκινάει λίγο πιο κάτω από τον αστράγαλο έτσι ώστε να μη σου κόβει το πόδι. Διάλεξε το ύψος του τακουνιού ανάλογα με τη περίσταση. Εγώ διάλεξα αρχικά το μικρό τετράγωνο τακούνι (περίπου 5 πόντους) για να μπορώ να το φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ (θα το βρεις εδώ) αλλά ταυτόχρονα σε ένα έντονο κόκκινο για να δείχνει πιο νεανικό και ανοιξιάτικο.

Εδώ θα βρεις τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια για φέτος την άνοιξη. Αλήθεια  εσύ ποιο θα επιλέξεις;

You May Also Like