Το πουκάμισο αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα must have κομμάτια που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ντουλάπα της. Αποτελεί τον ορισμό του σικ,ενώ παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από μας το έχουν συνδυάσει στο μυαλό τους με το office look,το πουκάμισο μπορεί να μας χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις για όλες τις ώρες!

Μπορεί οι περισσότερες από σας να σκεφτούν ότι για να πετύχουν ένα στιλάτο ντύσιμο δεν αρκεί ένα απλό πουκάμισο αλλά κάποιο ιδιαίτερο ύφασμα ή pattern! Μέγα λάθος.. Το πιο απλό και κλασσικό τις περισσότερες φορές είναι και το πιο εντυπωσιακό! Ένα τζιν παντελόνι καμπάνα για παράδειγμα με ένα απλό μονόχρωμο πουκάμισο από μέσα (βάλτε το μισό από μέσα το μισό από έξω είναι τάση) και ένα μακρύ αλυσιδωτό κολιέ θα σας βοηθήσουν στη στιγμή να δημιουργήσετε ένα super casual chic στυλ! Για όσες θέλουν να προσθέσουν μια πιο extreme πινελιά στο κλασικό, μπορούν να συνοδεύσουν το look με ένα εντυπωσιακό καπέλο που θα ταράξει τα νερά!

Επενδύστε αρχικά σε ένα all time classic άσπρο shirt,ίσως και σε ένα ριγέ,και στη συνέχεια να είστε σίγουρες ότι θα θέλετε κι άλλα κι άλλα κι άλλα.. Με σακάκι ή χωρίς, με pencil φούστα ή υφασμάτινο παντελόνι,με boyfriend jean και ένα φουτεράκι,ή με ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε,το πουκάμισο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τα ρούχα που έχετε στη ντουλάπας σας. Οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες τους και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες για το επόμενο σας outfit!

 

You May Also Like