Τσάντα μέσης:Άλλο ένα αξεσουάρ που διχάζει!

Ο μισός γυναικείος πληθυσμός ξετρελαμένος, βρήκε επιτέλους τον διάδοχο της πιο άνετης τσάντας, του backpack, χρήζοντας την belt bag ως τον βασιλιάς της άνεσης με extra πόντους στυλ ενώ ο άλλος μισός απλά το μισεί. Ο λόγος; Φέρνει μνήμες της λεγόμενης “μπανάνας” μέσης όπως την αποκαλούσαμε κάποτε και είναι συνδυασμένη στο μυαλό πολλών από εμάς με ημερήσιες εκδρομές στο δημοτικό, που τυλιγμένη στη μέση έκλεβε τα όποια σημάδια στυλ (;) μας είχαν απομείνει (Στο σημείο αυτό δεσμεύομαι να γράψω ένα άρθρο για τη παιδική μόδα του τότε σε σύγκριση με το τώρα. Η ύψιστη αδικία!).

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει αν ανήκω στη πρώτη ομάδα ή στη δεύτερη. Μάλλον κάπου στη μέση! Αρνούμαι να χρίσω διάδοχο του αγαπημένου μου backpack τη belt bag αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι φαίνεται ιδανικά άνετη και στιλάτη για μια βόλτα, πόσο μάλλον για μια νέα μαμά που τα χέρια της πρέπει να είνα ελεύθερα ακόμα και αν πάει μέχρι το supermarket για ευνόητους λόγους βεβαίως βεβαίως. Ρίχνεις μέσα κινητό,κλειδιά και λεφτά και ready to go!

Δεν θα κρύψω ότι φέτος μπήκα στη διαδικασία να παραγγείλω τη πρώτη μου (δεν έχει έρθει ακόμη), μιας και πέρυσι που έκαναν το μεγάλο μπαμ ήμουνα σε ενδιαφέρουσα όποτε το μόνο που έλλειπε από τη μέση “δαχτυλίδι” μου ήταν και μία τσάντα.Έψαξα λοιπόν που λέτε εχθές με αφορμή το 10ήμερο προσφορών και βρήκα την ευκαιρία να παραγγείλω σε αρκετά καλή τιμή, την ας πούμε must have τσάντα της σεζόν. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μεγάλες σε μέγεθος μιας και λόγω petit μεγέθους (λατρεύω που αντί για κοντές μας λένε petit) νομίζω δε με κολακεύουν και γι αυτό το λόγο επένδυσα σε 2 απλές και λιτές που μπορείς να της βάλεις και χιαστί σε περίπτωση που το μετανιώσω ή που τέλος πάντων βαρεθώ να τις φοράω στη μέση.

Μετά λοιπόν από εκτεταμένη έρευνα, σας παρουσιάζω της αγαπημένες μου belt bags, άλλες πιο οικονομικές λόγω εκπτώσεων άλλες πιο τσιμπημένες. Αλήθεια εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;


You May Also Like