Ποιος να μου το έλεγε όταν έβλεπα τo Grand Hotel, μια από τις αγαπημένες μου σειρές στο Netflix,

ότι φέτος το φθινόπωρο όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα βλέπω τα λατρεμένα βικτωριανά top της οικογένειας Αλαρκόν κρεμασμένα σε όλες τις βιτρίνες.

Διαφάνειες, εντυπωσιακά μανίκια, έντονα βολάν και έντονα κοψίματα στο λαιμό είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά του απόλυτου trend της φετινής σεζόν! Για κάποιους ξεπερασμένα για άλλους διαχρονικά. Για μένα πάλι αυτός ο αέρας μιας άλλη εποχής μου θυμίζει ξανά και ξανά ότι η μόδα είναι σαν την ιστορία. Επαναλαμβάνεται! Γι’ αυτό και φέτος θα μεταφερθούμε περίπου 150 χρόνια πίσω. Στην εποχή της δαντέλας, του πιο συντηρητικού αλλά απόλυτα γυναικείου ντυσίματος .

Το κακό βέβαια με το εν λόγω ντύσιμό είναι ότι το χαρακτήριζαν “πένθιμο” μιας και η έλλειψη έντονων χρωμάτων λόγω των συνθηκών της εποχής είναι κάτι που το ξεχώριζε, γι’αύτο και θα παρατηρήσετε ότι το μαύρο και το άσπρο κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα. Αυτό είναι κάτι που εμείς θα ανατρέψουμε μιας και η μόδα του τότε προσαρμόζεται πάντα στη μόδα του τώρα.

Μπορούμε να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας top με εντόνα χρώματα στο κάτω μέρος, κάθως και με ιδιαίτερα αξεσουάρ που πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω στο ντύσιμο μας.Αγαπημένος μου συνδυασμός μια βικτωριανή μπλούζα με μια δερμάτινη midi φούστα σε έντονη απόχρωση (ίσως μπορντώ ή πράσινο) ή γιατί όχι και με μια ψηλόμεση παντελόνα. Βρες παρακάτω κάποια μόνο από τα αγαπημένα μου κομμάτια για το φετινό φθινόπωρο.

You May Also Like